WHY CHOOSE US

Gefocussed & Gericht
Consultancy & Management Services

Dubi Partners is aanvankelijk opgericht in 2007 en is door de jaren heen ontwikkeld tot een freelance/interim service gericht op Project management en business consultancy services. Aanvankelijk verrichte Dubi Partners marketing en business consulting gerichte services. Dit is door gerichte vraag uitgegroeid tot een organisatie welke verscheidene consultancy en management services aanbiedt.

De interim diensten van Dubi Partners zijn gericht op directe samenwerkingen leidend naar efficiente en correcte projectaanpak.

De focus van Dubi Partners ligt hoofdzakelijk op het succesvol inrichten van projecten & opdrachten waarbij een volledig transparante samenwerking de sleutel tot succes is!

Ons motto is dat een transparante samenwerking met een gezamenlijke eindbestemming de sleutel is voor elk succesvol project.

Samen sta je sterker!

Consultancy & management services

Project management

featured-image

Dubi Partners

Dubi Partners is een organisatie opgericht in 2007 die interim adviesdiensten aanbiedt voor business consulting, facilitair management, projectontwikkeling en management. Onze adviesdiensten zijn gericht op een nauwe samenwerking met alle partijen wat leidt tot een haalbare business case. In het verleden heeft Dubi Partners samengewerkt met onder andere de Mindspace, Sky real estate, Mydoo

De interim diensten van Dubi Partners zorgen voor een passende aanpak van een project. Wij focussen ons daarbij op de opdracht en brengen daarin graag mensen bij elkaar door onder andere een transparante samenwerking met een gemeenschappelijk doel. Een platte aansturingstechniek en een laagdrempelige opstelling zorgt volgens ons al voor een 80% slagingskans van een project. Ons motto is daarbij ‘je leert door te falen of faalt door niet te leren dus blijf leren’.Contacteer